” Masa isteri adik ipar saya pregnant 6 bulan, saya tengok dia seksi sangat walaupun dia tak pakai ketat, saya jadi geram!.

Salam min, hide profile sy k… sy guna fb adik… sy dah berkahwin dgn isteri 8 tahun kami ada 3 anak 2 putera 1 puteri.

Kisah nye macam ni, adik wife sy (lelaki) mendirikan rumah tangga bln 11 2016. Masa adik Ipar sy atas pelamin tanpa sy sedar sy tercakap cantik nya isteri dia (biras sy) nasib baik tak ada orang dengar . Tak lama tu biras sy bunting pelamin…

(Gambar Sekadar Hiasan)

Masa dia pregnant 6 bulan, sy tengok biras seksi sangat walaupun dia tak pakai pakaian ketat, sy jd geram dan malam tu sy lepas kan nafsu kat wife..(kami duduk taman yang sama).

Sebenarnye min sy ada grup wasap noty… sy tak sangka biras sy ada dalam grup tu.. dan dia pernah post gambar perut boyot dia tanpa lapik dalam grup tu.. sy tau sebab sy ada save number dia… sekarang kan setiap keluarga ada grup wasap.

(Gambar Sekadar Hiasan)

Sy pernah chat dia nak berkenalan (siang) tp dia macam tak cam sy kot… kami pon borak2 la kadang terborak nakal.. siap dia ajak sy jadi scandel.. bila sy bgtau sy biras dia, dia x kisah pon… dia kata pandai makan pandai simpan..

Lepas dia bersalin anak 1st bln 9 tahun lepas sy pernah terlanjur dengan biras 2x… dan sy baru dpt tahu melalui grup dia pregnant ank 2nd pulak (7w ank suami dia ye)

(Gambar Sekadar Hiasan)

Sy rasa bersalah la kat wife sbb tiap kali terbayang biras dia jadi tempat sy lepas nafsu dan sy pula pernah terlanjur… susah sy nak lupa kan biras yg mantap tu.

Bagi idea sikit..

Apa pendapat anda ?

Silakan SHARE..

Sumber : KRT via berita kopak power

Baca selanjutnya..

Wanita merupakan kaum yang lemah dan patut dilindungi oleh kaum lelaki, bukannya dipergunakan persis seperti binatang jalanan!

Kejam dan tidak berhati perut,itulah kata-kata yang patut ditunjukkan kepada pelaku pembunuhan seorang wanita malang yang dikenali sebagai Dera Dewanti 35..

Mayat berkenan ditemukan pagi semalam kira kira jam 7:00 di area persawahan selatan Waduk Cengklik Desa Ngargorejo jawa tengah, tanpa pakaian, tangan di ikat dan leher memiliki bekas jerutan.

Namun, apa yang lebih menyedihkan lagi ialah mulut mangsa turut telah disumbat dengan seluar dalam mungkin bertujuan untuk mengelakkan mangsa daripada menjerit.

Menurut hasil siasatan awal, mangsa dipercayai dibunuh dan dirogol ditempat lain sebelum membuang mayatnya di pintu masuk kampung itu.

Pihak polis yang terus mengembangkan siasatan pagi ini,mangsa dilaporkan hilang sejak dua hari lalu,hal itu turut di tuturkan oleh jiran mangsa. namun kehilangan mangsa tidak menimbulkan rasa curiga, kerana sebelum ini Dera diketahui kerap balik kampung untuk menjaga ibunya yang sakit.

Bagaimanapun kepolisian Ngemplak, AKP Rubiyati,berkata kes masih lagi dalam siasatan, pihak mereka juga masih lagi menunggu hasil bedah siasat.

Katanya sehingga kini masih belum ada di buat tangkapan kepada mana-mana individu namun mereka masih lagi meminta keterangan-keterangan dari orang terdekat.

Menurut sebuah potral tempatan, maklumat didapati bahawa mangsa merupakan pekerja di Bank Perkreditan Rakyat di Indonesia.

Netizen pun turut berduka dan berharap pelaku jenayah atau pembunuhan ini segera ditangkap.

Satu unit kereta Honda Jazz yang dimiliki oleh mangsa pembunuhan dipercayai diambil dari pelaku. Di samping itu, telefon bimbit yang dimiliki mangsa juga tidak berada di lokasi penemuan mayatnya atau di kediamannya.

Ketua Polis Boyolali, AKBP Aries Andhi, dengan ketiadaan barang milik mangsa, selain menjadi mangsa pembunuhan, pihak polis percaya dia juga menjadi mangsa rompakan.

“Berdasarkan kejadian jenayah di rumah mangsa, kami menyimpulkan bahawa Dera adalah mangsa pembunuhan dan rompakan. Di rumah mangsa tiada barang yang hilang, tetapi kereta Honda Jazz yang digunakan oleh mangsa dan telefon bimbit tidak dijumpai.”

“Kami telah menyebarkan maklumat itu kepada semua pihak untuk cuba mendapatkan maklumat kepunyaan mangsa,” katanya di Boyolali, Selasa (23/1/2017). Berita dari Semarang melaporkan, si mati Dera direncanakan untuk dikuburkan di Semarang, Selasa (23/1/2018) siang.

Kapolsek Tembalang, Kompol Budi Rahmadi, membenarkan jika mangsa masih disenaraikan sebagai penduduk Tembalang. Walau bagaimanapun, beliau dan keluarganya berpindah dari Jl. Berlian, tepatnya di Perumahan Mangunharjo Diponegoro sejak tahun lalu.

“Mangsa telah berpindah dari rumahnya di Jl. Diamond sejak setahun lalu. Mangsa berpindah ke wilayah Soloraya, sementara ibunya tinggal bersama abangnya di Sendangmulyo, Tembalang, “kata Kepala Polisi Tembalang ketika dihubungi Semarangpos.com, Selasa pagi. Budi menambah bahawa ibu mangsa terkejut mendengar kejadian yang berlaku kepada mangsa.

Keluarganya juga merancang untuk mengebumikan mayat mangsa di Pemakaman Umum Jangli Tlawah (TPU) di Jatingaleh, Semarang, pada petang Selasa. “Pelan korban dikebumikan pada hari itu,” kata Budi.

Secara berasingan, seorang pegawai keselamatan di kompleks kediaman yang pernah menduduki mangsa, Heri, disebutkan terkejut mendengar pembunuhan salah seorang warganya. Dia tidak menyangka Dera dibunuh dengan cara yang menyedihkan.

“Semasa hidup, Mbak Dera dikenali sebagai tokoh persahabatan. Dia juga seorang anak yang suka menjaga ibunya yang tua dan sakit. Sekiranya setiap hari, orang juga bersikap baik, “kata Heri ketika ditemui JIBI, malam Isnin.

sumber dari miloopanas dan tribunews